OVER ONSAB Safety, het voormalige Artelli, verdeelt reeds meer dan 25 jaar veiligheidsschoenen, werkkleding, handschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen vanuit België naar een Europees cliënteel. AB Safety staat als gereputeerde marktspeler reeds jaren voorop in de distributie van PBM's en biedt u een passende veiligheidsoplossing van top tot teen!

Sinds 2012 zijn we als zelfstandige ondernemer onze eigen weg gegaan, en dit los van de Vandeputte groep. Als kleinere, maar dynamische KMO willen we u als klant een flexibelere dienstverlening geven met een uitgebalanceerd product portfolio.

Onze focus ligt op category management waarbij we, als toegewijde specialist, steeds trachten de beste productportfolio samen te stellen. Dit steeds in een partnership met onze partners.

Het doel is de rotatie en doorverkoop bij al onze klanten structureel te verhogen.

Onze portfolio is daarom zo samengesteld dat we 90% van de marktbehoeften en prijs categorieën kunnen afdekken.
Onze visie

Onze visie is gebaseerd op het principe van “Sales Category Management”.

AB Safety wil niet zomaar  ‘producten leveren’ maar actief meewerken aan een assortiment op maat van de klant waarbij het creëren van doorverkoop en marge centraal staat.

AB Safety levert daarom naast de noodzakelijk knowhow op vlak van persoonlijke beschermingsmiddelen, vooral ook advies en ondersteuning in het integrale verkoopproces, van winkelomgeving tot klantenbenadering.

We werken uitsluitend via dealers en leveren nooit rechtstreeks aan particulieren of bedrijven.

Onze succesformule is gebaseerd op partnerships met bedrijven die samen met ons het belang van hoogwaardige kwaliteitsproducten en commerciële standaarden onderschrijven.

Wederzijds vertrouwen en respect liggen aan de basis van deze win/win-verhouding met onze dealers.

Het voordeel van onze klant is dat hij hierdoor een betekenisvol competitief voordeel kan halen uit onze samenwerking.

AB Safety biedt naast een compleet assortiment van AAA merken ook het eigen Artelli-merk voor de professionele markt, samen met Artelli Basic ( best price brand) en Busters voor de consumenten markt.

Onze kernsectoren zijn industrie, bouw, cleaning, doe-het-zelf, tuin en huishoud.